ویدئو | ماجرای تقطیع صحبت‌های علی‌اکبر صالحی درباره جنگ در رسانه‌ها چه بود؟ پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم پاسخ قاطع سفارت ایران در دانمارک به اتهامات بی‌اساس غرب سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ما خواهان کمک به مردم در نوار غزه برای زندگی هستیم وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد آیا ترامپ جام‌جهانی را به زمین نبرد دیپلماتیک بدل می‌کند؟ پاسخ وزیر نفت به ادعا‌ها درباره سرگردانی ۴۰ میلیون بشکه نفت ایران مهاجرانی: تعطیلی سراسری مردادماه منتفی شد | تقسیم‌کار برای تسهیل سفر اربعین انجام شده است آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون
سرخط خبرها

نماینده ایلام: نمایندگان هنگام بررسی طرح‌ و لوایح اطلاعات کافی در اختیار ندارند| قالیباف: اطلاعات دستور کار جلسات چهارشنبه‌ها بارگذاری می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۸۳۱۶
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۶
نماینده ایلام: نمایندگان هنگام بررسی طرح‌ و لوایح اطلاعات کافی در اختیار ندارند| قالیباف: اطلاعات دستور کار جلسات چهارشنبه‌ها بارگذاری می‌شود
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان درخصوص اینکه نمایندگان هنگام بررسی طرح‌ها و لوایح اطلاعات کافی در اختیار ندارند، گفت: اطلاعات مربوط به دستور کار جلسات چهارشنبه هر هفته برای دسترسی نمایندگان بارگذاری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر بسطامی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری با استناد به مواد ۲۲ و ۴۴ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی درخصوص بارگذاری دستور صحن مجلس و کمیسیون‌ها گفت: از ابتدای مجلس تاکنون علی رغم تذکرات متعدد توسط نمایندگان، اطلاعات مربوط به طرح‌ها و لوایح بارگذاری نمی‌شود! از روز گذشته از هیات رئیسه مجلس، فناوری و معاونت قوانین این موضوع را پیگیری کردم که چرا بارگذاری اطلاعات صورت نمی‌گیرد.

نماینده مردم ایلام، ایوان، چرداول، مهران و ملکشاهی و سیروان در مجلس با بیان اینکه به دلیل عدم بارگذاری اطلاعات، نمایندگان با دست خالی در صحن علنی حاضر می‌شوند، تصریح کرد: بار‌ها نمایندگان در این خصوص تذکر داده اند، اما کسی پاسخگو نیست. نمایندگان مجلس قبل از رأی به پیشنهادات به یکدیگر نگاه می‌کنند، در حالی که هیات رئیسه وظیفه دارد بستر لازم را برای اطلاعات کامل نمایندگان درخصوص طرح‌ها و برنامه‌هایی که قرار است در صحن بررسی شود، فراهم کنند.

وی ادامه داد: هم اکنون دست نمایندگان خالی بوده و علی رغم وظیفه ذاتی هیات رئیسه و اعضای کارگروه مربوطه، این امر محقق نمی‌شود. مشاوران در حوزه‌های مختلف برای چه کاری حضور دارند؟ باید به لحاظ فکری به نمایندگان کمک کرده تا آن‌ها به درستی به مسائل مطرح شده در صحن رأی دهند. در گذشته اینگونه نبود و چهارشنبه هر هفته اطلاعات مربوطه بارگذاری می‌شد و نمایندگان مطالعه و اطلاعات را جمع بندی کرده و در صحن علنی با اطلاعات کامل از طرح‌ها و لوایح دفاع می‌کردند، لطفاً تذکر دهید این مهم از هفته آتی انجام شده و اطلاع رسانی کامل برای نمایندگان صورت گرفته و در تبلت آن‌ها بارگذاری شود.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: اگر یک مورد جنابعالی دارید که دستور جلسات چهارشنبه هر هفته بارگذاری نشده است، اعلام کنید. به عنوان مثال هر صبح چهارشنبه شخصاً در جلسه هیات‌رئیسه شرکت کرده و دستور هفته را قطعی کرده و چهارشنبه بعدازظهر هر هفته، دستور هفته آینده بارگذاری می‌شود. اگر یک مورد غیر این است، گزارش دهید، حتما پیگیری خواهم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->